Ett liv har kommit till världen

I fredags så födde Kattis fram en helt underbar bebis som dem tänker döpa till Theodor.
Han är bedårande vacker och söt! Då pappan låg inne på sjukhuset för operation så hoppade jag in som första ställföreträdare. Var med hela tiden, från värkar till hemgång från sjukhuset. Det var en helt magisk känsla. Jag trodde inte att jag skulle reagera så starkt, men att se min bästa vän föda fram en frisk och helt fantaktiskt bebis var helt otroligt. Det var en av min lyckligaste helg i hela mitt liv.

Jag önskar er all lycka!


Min iPhone gör inte som jag vill! Varför envisas du med att skriva med stora bokstäver förutom i ämnesraden?

VARFÖR VILL DU INTE?

Hur ofta vattnar din kille blommorna?

Här har ni bevis på hur ofta Eddie vattar blommorna. Typ aldrig. Eddie springer runt och hektiskt letar efter vattenkannan.





Tillslut tröttnade han och tog en vas.. Eftersom att jag har slutat att curla så sa jag inte vart den låg :P

Är det fest så är det

Vi var bjudna på fin fin 26 års kalas/inflyttningsfest i fredags.



Eddie med Kronprinsessan och Daniel



Jag med kronprinsessan och Daniel.
Vi brukar kalla henne Vickan.

Vi har fått bebisar!

Tog tag i akvariet som behövdes städas idag. Då hittade jag fyra stycken små små fiskyngel (heter det fiskyngel?!)! Så himla söta. Tjejen som sålde fiskarna till oss sa att dem här är kanon på att föröka sig. Men senaste igår var jag besviken och undrade om vi bara hade köpt killar. Men idag så hittade vi dem små liven. Just är dem bara transparanta så det är svårt att avgöra vilka som är deras föräldrar. Dem gömmer sig under stenarna, är det normalt? När jag var liten åt jag mest stenarna.


Är det skönt att vara ledig?

Långledigt, det förknippar dem allra flesta som skönt och härligt. Men för mig kan det ibland kännas tungt. Kroppen är på något sätt inställd på att det är lördag och sedan söndag, det är ledighet för mig. Men nu när det är flera dagar ledigt så känns det som att det är 3 st söndagar efter varann. Jag undrar vad jag ska dra igång för projekt denna helg? Jag gör vad som helst för att ha något att göra. Kanske ett sjukt bettende från mig, men det är det enda jag känner till. har ni något tips på vad jag kan göra så är det mer än välkommet. Tack för mig..


Den fula vägen till makt!

Nu jäklar! Jag ska lära mig allt om att skapa makt.


Nu ska jag gå upp ur sängen och ta mig i kragen!

      

Idag är det bara jag och ingen annan

Idag känns det som att en buss har kört över mig, är så mör i kroppen. Hade tänkt att sätta mig och gå igenom allt jag lärt mig under dessa tre dagar. Men jag måste få ett litet break och bara vara. Det har varit så intensivt nu så jag inte hunnit tänka och reflektera. Sätter igång en maskin tvätt, går och lägger mig i sängen ingen och bara zappar på tv:n.

Jag är bäst!

Är under dessa tre dagar på det sista blocket i min utbildning. Vi pratar mycket om hur jag är som kulturbärare? Vad har jag för mål i min karriär? Många känslor och tankar väcks.
Vår ledare sa att: Det brukar alltid vara något tillfälle som någon fäller en tår. Och jajamen, idag var det min tur.
Jag vart chockad över hur jag reagerade idag. Jag är en känslomänniska, men att jag skulle fälla tårar inför personer jag inte känner allt för väl förvåndade mig. Det var inte bara en tår..
Jag är stolt över mig själv. Jag är en bra ledare och har fantastiska egenskaper! Min styrka är att jag bryr mig om andra men kan ändå behålla fokus och tydlighet i riktning till målet.


Ut

Dags för premiär turen på den nya cykeln. Eddie får springa brevid om jag skulle ramla...


Kärleken ser inte med ögonen utan med själen



Nur börjar vi se ljuset i tunneln. Sovrummet börjar bli klart, bara sängborden som ska upp på väggen.



Underbart sköna sänglampor från Mio med dimmer. Tanken var att vi skulle ha en fndvägg här med träpanel. Men vi har typ papper i väggarna så plankorna skulle inte fästa. Hittade då denna fina tapet.
Sängbordet som just nu står på golvet ska upp på väggen. Eddie var mr handyman och snickrade dem tillsammans med Sven. Jag fick bettsa. Underbara tycker jag.



Älskar mycket tyg..



.. som man kan kombinera med en fin och färgglad kruka.



Det bästa av allt. Denna fantastiska text. Beställde den från Unikdekor.se. Så himla fint!

Sovrummet gick från ett modernt rum med latte färger till ett romatiskt och harmoniskt rum. Älskar det!


Söndag hela dagen, hääärligt..

En fantastisk dag. Bra väder, en mamma som fyller år, en fin man och gott fika. Underbart!


Hur ska det bli om 20 år?

Tror att det första tecknet att man börjar bli gammal är när man redan kl 20:00 på valborg börjar gäspa. Försöker även att bortförklara sig med att "Men, det är ju fredag, hur fan kan man sätta valborg en fredag! Det är ju den dagen men är som tröttast". Och när man efter ett glas vin känner att "Ne, nu får det vara bra. Det är ju en dag imorgon också". Hur fan ska det bli om 20 år! Då kommer jag vara som ett kolli...

RSS 2.0