Fina älskling..

Eddie kom hem idag med presenter till mig. Han är så fin. Eddie brukar köpa kläder till mig i julklapp och så. Men tyvärr är det aldrig nått som passar. Men nu, nu satte han dit pricken över i:t. Tack min fina Eddie..







(Allt kommer från Sisters)

Shopping efter jobbet

För första gången på vet inte hur många veckor så gick jag från jobbet kl 15 idag (jag slutar alltså kl 15 på fredagar). Så jag drog iväg till centrum och shoppade lite. Det vart lite impulsköp. Är det inte impulsköpen som är dem bästa? ;)



T-shirt, strumpor och strumpbyxor från Lindex.



Lumene mascara köpt på Kicks



Trosor från Lindex

Snöskottning

Jag trodde väl på nått sätt att när man bor i lägenhet att man skulle slippa snöskottning.
För det första så var det typ ½ meter snö på parkeringen. Sedan när jag kom fram till dörren så var det ännu mer snö. Herregud, skottade i 1 timme. Nu har jag ont i armen. Kanske behöver jag inte träna imorgon.



Ungefär såhär kände jag mig, svettig och hälsosam. Dock lyste solen med sin frånvaro.

Dagens middag

Idag bjöd köket på potatismos a la spenat med fisk med touch av senapsgratäng till det en råkostsallad bestående av morötter. Kanon bra mat för magen =)


Hos läkaren

Igår var jag på en undersökning som jag hade våndats för i flera månader. Genomförde en gaskoskopi och en koloskopi. Har haft en massa besvär med min mage under hela mitt liv i stort sett. Men för lite mer än 1 år sedan så förvärrades detta kraftigt. Fick smärtor i magen, var illamående, fick magkatarr, kunde knappt äta nått annat än fil. Fick då täffa en dietist som skulle hjälpa mig med vad jag kunde äta och inte. Lärde mig väl inte så mycket. Det vara bara frukt, mycket grönt och proteiner som gällde. Trotts denna förändring i kosten så kvarstod fortfarande mina besvär. Då bestämde jag och min läkare att jag skulle genomför en gaskoskopi och en koloskopi för att se så att det inte fanns några tarmsjukdomar eller fel i tarmarna.

Det var nog ett av det värsta jag gjort i hela mitt liv. Jag var rädd för gaskoskopin, men den var ingenting jämnfört med koloskopin. Om man ska förklara känslan så kändes det som att någon bokstavligen var i mina tarmar och rota runt (vilket dem var), rev lite på tarmarna så det började blöda, fyllde tarmarna med luft så dem typ sprängdes. Det var hemskt. Jag brukar inte grina när jag gör illa mig. Är mer en känslosam person när det gäller psyket. Men jag grina så mycket av smärtan. Usch. Dock fick jag dubbel dos med lugnande plus att sköterskorna behandlade mig som att jag vore deras barn, underbara kvinnor. Eftersom att jag fick så mycket lugnande så kommer jag inte ihåg allt som hände. Det jag minns förutom känslan var att det inte var någon fel på mina tarmar. Det syndes att jag hade ätit nyttigt och lev hälsosamt. Härligt. Så idag när all lugnande har gått ur min kropp och jag har kommit tillbaks till mitt vanliga jag känner jag en otrolig stolhet och styka att jag gjorde det. Att jag inte banga ur (vilket jag tänkte typ 1 vecka innan). En klapp på axel från mig själv till mig själv =)

Nyhetstorka

Hej mina faktastiska vänner! Jag har haft lite nyhetstorka på senaste tiden. Efter väldiga intensiva dagar på jobbet så har jag i stort sett ramlat in i sängen under tre veckors tid nu. Det ska bli skärpning på det. Fast jag kan inte undvika att tycka att det är lite roligt att ha arslet fullt av jobb och denna stress som vi haft nu under ett några veckor på jobbet. Min ena sida vill bara sätta sig ner med armarna i kors och stejka fast min andra sida vill bara le och njuta av att se alla min härliga arbetskompisar ställa upp för varann som sliter som djur. Jag låter min sida som ler och njuter vinna. Kom igen, nu kör vi!

Idag börjar det!

Idag börjar det underbara programmet en annan del av köping! Åh dem är så härliga. Det är inte mycket som ska till där för att dem ska skratta och le. Vi alla borde lära oss från dem. jag sitter bänkad kl 20:30 på tv4, gör du?


Fantastiskt lördag

Hej fina du, som ni redan vet så jobbar Eddie otroligt mycket. Eller vi jobbar väl båda mycket, dock på olika tider. Så vi är nästan aldrig lediga tillsammans, det händer nog var tredje helg eller nått. Så jag är ofta tvungen att aktivera mig själv. Det blir ofta att jag bara slänger mig i soffan och tittar på tv eller städar och tvättar. Men igår hade jag en super härlig dag. Var ute och gick på förmiddagen en lång sväng. Vart helt lycklig av det fina vädret. Tänk hur lite som kan få en på så härligt humör. Kom hem och satte mig och jobbade en sväng. När jag var klar så tappade jag upp ett bad och la mig i med ett glas kallt vitt vin. Bestämde sedan med Rasmus och Theresa att vi skulle komma över till dem på middag. Fick en helt underbar middag med bakpotatis, kyckling och en himla massa hemmagjorda röror. Åh, det var en sån mysig dag..


Vackra Tyresö!

Vaknade redan vid 9 tiden. Satte mig vid datorn och seplade spindelharpan, vann. Klädde på mig alla mina kläder som jag äger och har och gav mig iväg ut i detta vackra landskap. Tyresö är helt fantastiskt vackert.




     

Storhandling

Var och storhandlade här om dagen och lastade upp så gott som alla varor på bordet.
Det är ju helt sjukt när man ser allt på samma stället hur mycket vi äter! Men jag gillar det ;)


Vad gör man en lördags morgon?

Vaknade av att Eddie kom in i sovrummet och härjade. Tycker inte om att vakna hettsigt. Det hade inte hänt någon speciellt, utan det var ett kvitto som han inte hittade. Suck..
Gick då upp med en sur min och tog fan skit kvittot och drog sedan upp persienen i sovrummet. Såg då detta och kunde inte låta bli att dra på smilebanden.



Så jag tog min kopp och flyttade mig till "kontoret" för att jobba undan lite.



Ha en fin dag!

RSS 2.0