1:a advent och det första ljuset är tänt..

Idag har jag pysslat lite här hemma. Fixat adventljusstaken och grejat.
Jag är riktigt nöjd i år faktiskt, eller vad tycker du?



Efter allt pyssel kokade jag upp lite glögg och tog mig några pepparkakor (så jag blir lite snäller)



Jag är ju egentligen den personen som tycker att man ska börjat julpynta dagen innan julafton.
Men jag kunde inte låta bli att svepas med i stämningen när det första ljuset tändes så att jag kokade lite glögg och kröp upp i soffan. Mys stämningen förstördes ganska snabbt då El clasico visades på tv. Jäkla fotboll att förstöra stämingen.


Hej, min underbara vän

Jag vaknade runt 8:30 idag och gick och drog upp persinenerna och möttes av detta.



Log för mig själv och gick och la mig igen och läste min bok, underbart!

Freeeeedag

En GT vare här...Skål...


Skrattar bäst som skrattar sist..

Eddie och jag har en oskriven regel. När han går ut för att festa och ha kul med sina vänner så hämtar jag alltid honom och tvärt om. Idag är det en sådan dag då Eddie ska ut med sina jobbar kompisar. Jag ska snart sätta mig i bilen för att köra in honom till stan. Det enda problemet är att man vet aldrig när denna kväll tar slut. Kanske 21 eller kanske 03, det är ingen som vet. Så nu funderar jag på att sätta mig på pubben mitt över gatan med en öl och när Eddie tittar ut genom fönstret så mimar jag mot honom: Skål schnnnygging! *blink*  Undra om han kommer att skämmas för mig då och vilja åka hem?! Skrattar bäst som skrattar sist!

Måndag

Varför är de som jobbigast att gå upp på en måndagsmorgon? Att kroppen aldrig vänjer sig att man får sova ut två dagar i veckan och resternade dagar ska man gå upp, pigg och utvilad när klockan ringer 6:00. Jag tror aldrig att min kropp kommer att vänja sig. Det ska bli skönt att gå i pension, få sova till 9 varje dag. Det är inte så långt kvar, tiden går så fort när man har roligt.


Julklapparna ½ klara

Idag har vi haft en riktigt slappar dag. Vi har slagit in alla julklappar plus skrivit rim! Eddie är en hejar på rim, så vi hade rimstuga här med te och kaffe drickande. Nu håller vi bara tummarna på att det blir en vit jul!


Upptagen kvinna

Denna vecka har varit helt otrolig. Har haft fullt upp hela tiden. Jag har märkt att det första man ser på att man har haft en intensiv vecka är att hemmet ser ut som ett dombnedslag. Det ser ut som att det varit krig här hemma. Aja, skiter i att städa jag slänger mig i soffan och slappar istället. Så är livet, städa och fixa känns som lägsta prio just nu. Härligt måste jag säga.

Shoppning med vän

Idag har jag och Kattis varit i skärholmen och shoppat lite. Måste säga att det är trögshoppat nu alltså. Jag tycker att det bara finns festkläder i affärerna nu. Och det känns inte helt okej att gå till jobbet med kort kjol och paljettlinne.

Hittade i alla fall detta..



Något diskretare tröja från Ginatrocot.



Pumps från Din sko.

Dagens



När jag körde hem igår kl 16:00 på eftermidagen så tog jag denna bild.
Denna väg brukar vara upplyst, men inte idag. Såg knappt 1 meter fram.
Har stockholmstad drabbats av finanskrisen först nu?!



Detta vart resultatet av gårdagens bullbakning. Två olika sorter, vuxenpoäng hit tack.



Min svärmor har varit på hälsoläger och lärt mig att blåbär det är livets mening.
Så här har jag bostat med färska blåbär i filen och blåbärsoppa till frukost.



Ännu ett nyttigt mål, min lunch. Jag är på G nu...!!

Fredagkväll

Om jag skulle göra ett vuxentest tror jag att jag skulle vara närmare 80 år än 50 år. 
Jag Malin Jensen står och bakar bullar en fredag kväll kl 19:00. Det är ju något som inte stämmer?! Eddie är iväg på pokerkväll med sina polare och jag den trista jäven står i köket och bakar. Nee, nu har bullarna jäst på plåten så nu ska jag stoppa in dem i ugnen. Sedan kanske de blir att titta och sjunga med till Doobidoo, sådana nymodigheter som Idol går ju inte att titta på. Dem skriker ju mest och sjunger rapp eller vad det kallas.

Ska gå och lägga mig tidigt idag, för det är ju en dag imorgon också.

Hos läkaren..

Var ju som sagt hos ögonläkaren för några dagar sedan. Träffade en jättebra läkare som hade två stycken läkarstudenter med sig. Vilket känndes ganska bra för då vart läkaren helt plötsligt pedagogiskt. Vad är det med läkare och prata latin när dem ska försöka förklara något för en?! Hur som..Jag har grummlingar i ögat. Det är precis som det låter, grumligt i ögat. Dock var det inte det som var problemet ansåg läkaren. Han trodde att problemet kunde vara någon annanstans i kroppen. Han skickade mig till en sökterska som tog blodprov på mig för att kolla sänkan och alla mina värden. Dem skickade även en remiss för en lungrönken. Det kan vara så att det är något i mina lungor som påverkar mitt öga (jag vet att det låter helt sjukt, men tydligen är det så). Så nästa steg blir att rönkas för att se om felet ligger där, annars är det bara att söka vidare. Jag hoppas för gud skull att det inte är något fel på mina lungor, men det skulle vara skönt med ett beked om vart fan felet sitter! Läkaren frågade hela tiden om jag har ont i mina leder (alltså en början till reumatism). Vilket känns lite oroväckande. Som jag skrivit tidigare så är jag konstant trött. Jag har även haft problem med ryggen sedan många år tillbaks, vilket även det är ett tecken på reumatism tydligen.
Så nu hoppas jag att denna läkare tar mig på allvar och inte ger sig förän vi har en förklaring på mina symtomer.
Det känns inte okej att gå och må dåligt när man är 22 år. Det är ju nu jag ska leva livet och festa gärnet!!

Ensam mamma söker

Jag har nått sjukt behov av att följa ensam mamma söker på tv. Jag älskar det programet. Underbara mammor finner till slut kärleken. Allt är så lyckligt och härligt. Tyvärr hann jag dock inte se det sista avsnittet ikväll. Kommer hem efter x antal farsdag firanden och tänker att jag ska streama programmet. Men sidan är överbelastad!! Kommer inte ens in på tv3.se. Det är ju sjukt. Helt plötsligt slår det mig att det finns fler än jag som är sjukt besatta av att se hur det går för våra ensamna mammor. Jag får väl se programmet imorgon, suck..

Imorgon förästen ska jag få dödsdomen med mitt öga. Ska till S:t Eriks ögonklinik och få en undersökning och dom. Känner mig lite nervös. Men som man alltid ska tänka. Vad är det värsta som kan hända?! Ja, det skulle väl vara att dem måste operera bort ögat och då får jag helt enkelt klara mig med ett öga :P

Folkkär artist anmäld för misshandel

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6075621.ab

Vem tror ni att det är?
Jag hittade ett inlägg om att det skulle kunna vara Thomas Di Leva.
http://www.tornebohm.com/WP/?p=3568

Det känns ju lite märkligt om det skulle vara Thomas. Han verkar ju inte göra en fluga förnär. Men i dem lugnaste vattnen..

Hej hej hej,

Jag, Eddie, Tina och Jocke var på kryssning från sön - mån.
Resan var tänkt som en avslappningsresa. Äta, dricka och bada... 



... men det hände något med Eddie under kvällen...



Rädd eller vad?!



Lastbilsroffe med gäng hänger i taxfreen



Jag och Eddie tar en skål på kaffet som vi köpte med oss.



Vi bodde på 8:e våningen. Fint må jag säga!
(Dock var det en innehytt så det är en bild, inte utsikten :P )


RSS 2.0